NY CLINIC: FORMKURVE OG VALG AF STÆVNER LØRDAG D. 15 Januar kl. 13.00 og Torsdag d. 20 Januar kl. 18.00

En ny sæson nærmer sig og en masse spændende stævner. Hvordan opbygger vi vores sæson – hvad skal hestene kunne på hvilke tidspunkter? Hvordan får vi hesten til at holde hele sæsonen og hvordan når vi det niveau vi gerne vil op på?

Hvilke stævner er gode at vælge? Hvad skal jeg lægge vægt på i mit valg af stævner?

I denne helt spritnye Clinic går jeg nærmere ind på hvordan jeg planlægger sæsonen for mine heste og elever. Både for den unge nye hest og den nye rytter der skal ud at have lidt stævne erfaring – samt for topstævnehestene som skal ud at blive bedre og toppe på et specielt tidspunkt.

Jeg gennemgår hvordan jeg udvælger årets stævner – både i Danmark – men gennemgår også mulighederne i Udlandet – igen både for rytteren der rider for sjov, for hestene der skal ud at have gode oplevelser – men også for ekvipagen der vil ud at prøve kræfter med toppen. Jeg viser hvor man finder datoer - samt hvordan man tilmelder sig - hvis man har lyst til at deltage i stævner i udlandet. 

Vi ses til en 3 timers live Clinic online lørdag d. 15. januar kl. 13.00 eller torsdag d 20 januar kl. 18.00. Som noget nyt får I 14 dages privat tilgang til ”on-demand” af Clinic’en – så selvom man ikke lige kan nå det til live session – så tilmeld alligevel og få muligheden for at se og gense denne interessante Clinic i 14 dage.

Der kommer ikke mindre end 9 LIVE Clinics hen over de næste 3 måneder. Alle med 2022 materiale - helt fresh og up-to-date. Deltag LIVE - eller se dem når det passer dig. Man modtager altid fri on-demand adgang til også - så man kan se og gense dem flere gange. 

SUPER tilbud: Køb alle 9 LIVE Clinics 2022 – spar 30% og få fri on-demand adgang til dem i 30 dage