Vil du have ene undervisning med Julie Christiansen?

Det er nu muligt at booke ene timer á 40 min med Julie. Undervisningen foregår enten på gården eller som online undervisning på enten Pixem app, appen Ridesum eller med en PIVO. Ved online undervisning skal der enten bruges en sød kameramand/dame som kan optage med Ipad eller telefon eller man skal have en PIVO. Man booker sin tid både på dette link - hvor man også betaler. Hvis man ønsker online undervisning - skal man huske også at forud booke samme tid på Ridesum appen. På Pixem app og PIVO skal ikke forud bookes. På undervisnings dagen åbner man appen - trykker på "starta pass" og vælger "Ljud og billede" - så er man klar til sin undervisningstime. Mange vælger at have en telefon i lommen med headset og få lyden derfra.

Det fungere perfekt og mange bruger denne løsning allerede - der er elever fra hele verden. Første gang skal man lige finde ud af det tekniske og så er det super nemt derefter. 

Husk at downloade appen - Ridesum. Søg efter "Julie" under trænere og book din ønskede tid. 

Denne side bruges til bookning i kalenderen og samtidig betaling. Derefter vælger man Pixem app, Ridesum app eller traditionel undervisning.