ON-DEMAND UBEGRÆNSET ADGANG 24/7

Nu tilbydes den utrolig kendte og populære Clinic række v. Julie Christiansen ikke bare som "ON-DEMAND" men nu endelig som "ON-DEMAND UBEGRÆNSET ADGANG 24/7" .

Vil du gerne se eller gense en eller alle Clinic´s - men det har aldrig helt passet med de muligheder der har været planlagt - så har du nu muligheden for det on-demand og beholde ubegrænset adgang til alle 10 Clinics - det er ikke mindre end 30 timers Clinic. Læs nedenfor mere om alle 10 forskellige Clinic - som der åbnes ubegrænset adgang til. 

Bestil og modtag linket direkte efter og du er klar til start. Der kan spoles, stoppes og startes på ny i hver eneste Clinic så mange gange man har lyst. Hver Clinic tager 3 timer - og der er svar på alle spørgsmål. Så udnyt chancen og nyt muligheden for at se Clinic´en lige akkurat når det passer for dig;) 

Bestil din ubegrænset adgang til 30 timers Clinic for kun 125 kr om måneden.

Det er også stadig muligt at bestille kun én Clinic ad gang hvis det ønskes. 

Clinic 1: Frem og ned - på den islandske hest

Hvordan rides den islandske hest frem og ned på den rigtige måde. Hvordan bruger vi vintermånederne og begrebet frem og ned på den rigtige måde. Og hvordan opnår vi en positiv hest som bruger sin krop rigtig - og som arbejder sammen med sin rytter.

Målet er heste som hele tiden udvikler sig positivt - opbygning af hesten og ikke kamp med hesten - rolig hovedholdning og tilfredse munde - i god balance.

Denne clinic foregår indenfor som foredrag og med en masse video og billeder. Julie vil igennem 3 timer fortælle om hvordan vejen kan findes og formes - og især lægge vægt på - frem og ned - samt på hvordan bruges vintermånederne til at opbygge den positive hest. Hun vil komme ind på hvordan vi undgår skader, bygger hestene op og hvordan vi planlægger vores træning. 


Clinic 1 - forklare og viser hvorfor - Julie starter således og hvordan man på denne måde både skaber heste som holder længere - men især også som kæmper mindre, forstår træningen og bygges op positivt. Det er en grunduddannelse man gør én gang i hestens liv - en investering i hestens uddannelse.

Clinic 2: Hvad skal vi have styr på før vi bygger hesten op og hvornår?

linic 2 er en 3 timer webinar med masser af illustrationer og video. På denne clinic vil Julie komme i dybden med alle de udenomsfaktore som også spiller en stor rolle når vi uddanner hestene til alt fra skovtur til top konkurrencer. Hvad skal vi holde øje med - hvad er vigtigt og hvad spiller ikke så stor en rolle i den færdige uddannede hest indlæringsproces. Vi kommer omkring:

Foder: I samarbejde med de fodereksperter Julie arbejder med er der et indslag om hvordan vi fodre den islandske hest - så den ikke bliver for tyk - men samtidig har nok energi til at arbejde, koncentrere sig, yde og bygge muskler op. Hvordan forebygger vi skader med foder, hvordan får vi bedre koncentration - og hvor mange typer pulver er mon nok? 

Skoning: Hvordan skor man hestene på de forskellige tidspunkter af året og forskellige tidspunkter af uddannelsen. Hvordan skor man hestene så man forebygger skader og hvordan er det bedst at sko i forhold til stævner mm

Sadler: Hvordan finder jeg den rigtige sadel som passer til både hesten og jeg. Hvorfor ligger sadlen ikke på hesten - på trods af den burde være tilpasset til hesten. Hvad er vigtig for både hesten og rytter når man vælger og søger sadel- og hvad skal man holde øje med i hverdagens træning. 

Mavesår: Hvorfor er det vigtigt at forebygge og hvorfor er det overhoved nødvendig - på en islandsk hest?

Vægt: Hvordan bruger vi vægt og boots bedst i træningen af vore heste. 

Longe og alternativ træning: Hvad kan jeg bruge i stedet for ridning - som afveksling. Er longe godt - for alle heste. Hvilke type heste passer til hvilke typer alternativ træning. 

Bid: Hvilket bid skal jeg vælge så hesten bliver mere rolig i munden? Hvilket bid passer til en stærk/kontra en blød hest. Og hvad skal jeg fokuserer på når jeg vælger bid.

Julie har arbejdet professionelt med heste i over 20 år - og har redet et stor antal heste fra rå til top. Hun har selv udviklet sadler, foder og hjulpet som konsulent flere gange. Få råd og vejledning af hendes store erfaring - og få svar på et utal af spørgsmål.

Clinic 3: Styrke, Samle og Sætte

Det er en 3 timers Clinic som bygger ovenpå Clinic 1. Clinic 1 er hvorfor - hvor starter vi og hvad er vigtigt at have styr på når vi starter vores heste op - ung og gammel. Clinic 3 er hvordan.... 

På denne Clinic vil Julie gå i dybden med hvordan man bruger vinterens arbejde fra clinic 1 - til at komme videre. Hvad er næste step og hvordan kommer vi herfra til toppen. Lige meget om man ønsker at ride i skoven, konkurrencer for hygge eller konkurrencer på topplan - er det vigtig for alle heste at arbejde i fuld ligevægt, selvbæring og uden kamp. 

Hvordan får vi styrke nok i de forskellige gangarter til at være klar til de mål vi nu må have. Hvad er vigtigt på de forskellige tidspunkter på året får at blive klar.

Julie ser på hvordan man opbygger forståelse og udføre samling af hesten og hvordan vi derfra kommer til at kunne sætte dem - hele tiden uden at det opbygger stress - hele tiden så hesten kan følge med og så man undgår skader. 

Bliv klar til stævner, få uddannet en pragtfuld luksushest og bliv klar til at ride på næste level med denne clinic. 

Det er en stor fordel at have deltaget i Clinic 1 først - men ikke er must.

Clinic 4: Stævner - før, under og efter stævner

Det er en 3 timers Clinic hvor Julie vil gå i dybden med hvordan man bruger vinterens arbejde fra clinic 1 - alt det gode arbejde fra Clinic 3 - til at blive helt klart til stævnerne. Den er både spændende for dig som er konkurrencerytter og gerne vil ride på højere niveau - men også for rytteren som vil forstå stævner bedre og som ønske at kunne ride stævner SAMMEN med sin hest. 

Hun kommer omkring flere af de fokuspunkter som er vigtige allerede før stævnerne. Vi taler om det mentale både for hest og rytter - og om hvordan man bedst mulig planlægger sine stævner - så formkurven bliver bedst. 

Hun fortæller om dommernes Guidelines - hvordan de bruges set fra dommerens øjne og rytterens - og hvilke punkter vi som ryttere må have med i vores daglige træning.

Hun fortæller om det at ride stævner, programmerne, opvarmningen mm - samt finalerne der også kommer på et tidspunkt. 

Sidst og ikke mindst taler hun om hvad der er fokuspunkter lige efter et stævne.  Hvad skal vi gøre for at blive bedre næste gang. 

Hvordan bygger vi en positiv stævnehest op som har lyst til at gå til stævner og som topper på det rigtige tidspunkt og hvordan bliver vi selv bedre stævneryttere - det giver Julie hendes svar på i denne Clinic. Se med - og se en masse spændende video og illustrationer

Clinic 5: Bygning, sind og vilje - hvad giver den bedste ridelighed?

Hvad betyder det for hesten i forhold til gangarter, udnyttelse af kapacitet, holdbarhed, nydelse i hverdagen og hvad afgør hvor langt hesten kan udvikle sig.

Hvad er vigtigt at se på og vurderer når man skal købe ny hest, planlægge træningen og/eller forudse hvor langt hesten kan udvikle sig.

Hvad er det Julie ser på og lægge mærke til når hun søger heste? 

  • Hvordan vurdere hun hesten er bygget rigtigt til det den skal kunne yde. Hvad er ok af “bygningsfejl” og hvad er no-go.
  • Hvordan vurdere hun sindet? Hvad er vigtigt at lægge mærke til - både ved køb af ny hest - men også for at vurdere om den hest man arbejder med fx er klar til næste step.
  • Hvordan vurdere hun viljen? Hvad er for meget og for lidt. Hvor meget kan man gå på kompromis med - og hvor meget udvikler viljen sig 

Dyk ned i en 3 timers LIVE helt splinterny Clinic - sammen med Julie Christiansen. Få et indblik i hvordan de nye kommende top heste og mange lækre heste finde og nøje udvælges - og ikke mindst hvordan de videre uddannes og vurderes undervejs. Hvornår støder man på noget som kan stoppe hele udviklingen - eller som aldrig kan fikses. Og hvad skal bare bruge lidt mere tid og lidt styrke. 

Hvordan ser den perfekte islænder ud i forhold til ridelighed og bevægelse. Hvordan kan man se om hesten har udfordringer i bygningen - og præcis hvilke - og om de kan rides væk eller om de der for at blive. Hvordan kan man gennemskue om hesten kan løfte benene - om den bliver tung at ride eller svær at sætte. 

Hvordan kan man teste sind og vilje. Hvordan gennemskuer man om hesten er fræk eller ikke forstår. Hvad kan man gøre for at undgå en villig hest pludselig stikker af eller en hest fx arbejder bedre på banen. 

Denne 3 timers Clinic giver svar på alle disse spørgsmål og meget mere.

At lære mere om præcis disse emner - kan hjælpe bla i en købssituation - hvor det bliver nemmere at gennemskue hvad en evt hest kan skjule i sig af både godt og ondt. Det kan blive et værktøj til at vælge bedre næste gang man søger efter hest. 

Men at lære mere om disse emner - kan også hjælpe utrolig meget i den daglige træning af egen hest. "Har den svært ved det eller er den bare fræk?" - hvor ofte har man ikke spurgt sig selv om det indvendig (eller veninderne). I denne clinic får man mange gode værktøj til at gennemskue og der er noget i kroppen, viljen eller sindet - som gør at træningen skal tilrettelægges anderledes. Om en hest måske skal starte med en anden øvelse for at afhjælpe fx et problem i bygningen eller om man måske er stødt på et problem som hindre heste - så man ikke kan forvente hesten kan overkomme. 

Julie udtaler: “Jeg møder ofte ryttere som akkurat har købt ny hest eller træner egen hest igennem længere tid - og som har en drøm. Dog allerede ved første møde kan et mere trænet øjet se at den drøm kan hesten aldrig indfri. Mange mange andre gange møder jeg ekvipager - hvor der bare skal masser af tid og træning til. Denne Clinic giver lidt viden om - hvordan man selv kan blive bedre til at vurdere hvad der kan trænes væk og hvad der ikke kan


Bliv klogere  - nyd tiden - og nyd at nørde

Clinic 6: Lær at beherske tølten - hvad sker der præcis i hestens krop?

Vi har alle oplevet at være til undervisning og få at vide med en pasagtig hest: "Bare rid lidt volter - og arbejd lidt med din vægt".

Men hvad sker der præcis i hestens krop når den tølter og især når den ikke helt gør. Hvorfor går det galt og hvad er det helt præcis hesten har brug for at hjælp til at komme på rette bane igen.

Vi dykker helt ned i tølten og gennemgår:

- den perfekte tølt - så vi ved hvad målet er. 

- den pasagtige tølt 

- den travagtige tølt 

- hesten der ruller i tølt

- hesten der mangler tempo i tølt eller omvendt ikke kan holde det langsomme tempo

Vi ser på hvad det er præcis der sker i de forskellige typer - og Julie fortæller og viser hvordan hun vil fikse alle de forskellige udfordringer - så det holder og så hesten forstår. 

Få fuld forståelse for hvorfor tølten nogen gange giver problemer. Bliv bedre til at gennemskue præcis hvilken udfordring hesten har og især hvordan du kan hjælpe hesten og lære den vejen til den rene tølt.

Sidst og ikke mindst ser vi på hvordan vi kan aktivere hesten i tølt - og sætte den. Hvordan vi kan forbedre en allerede ok tølt og hvordan vi kan give hesten fuld frihed til at bevæge sig i tølt og blive selvbærende. 

Det er en 3 timers live Clinic spækket med masser af tegninger, illustrationer og video - hvor Julie selv viser træningen af diverse udfordringer på egne heste. 

Velkommen til 3 timer med 3 x verdensmester Julie Christiansen (verdensmester i Tølt og 5-gang)

Clinic 7: Rid med benene - rytterens hjælpere til en selvgående og glad hest

Præcis hvilke muskler og dele af kroppen bruger vi til hvad? Hvordan laver vi fx samle og strække øvelsen som vi har talt meget om i Clinic 1, 3 og 6. Præcis hvilke øvelser starter vi med og hvordan bygger vi ovenpå - til vi opnår en selvbærende og glad hest. 

Denne Clinic bygger ovenpå mange af de forrige Clinic's. Det er en Clinic - der ved hjælp af rigtig meget video - viser præcis hvordan man bruger benene og hvordan hestene lærere fra bunden af at forstå signalet. Vi ser på kroppen og får inddelt præcis hvilke dele af benet der bruges til hvad - og hvordan vi selv bliver bedre til at mærke og føle.

Dernæst ser vi på uøvede heste og hvordan vi kan arbejde med dem til at få bedre forståelse for hjælperne Hvordan bygger vi en god træningsdag op.

Sidst og ikke mindst ser vi på lidt mere øvede heste og hvordan man bygger ovenpå og kan bruge hjælperne og hele kroppen - til at forbedre kontakten til hesten og forståelsen for hesten i alle gangarter. 

Denne Clinic er til rytteren - hvordan får vi vores krop til bedre at forstå, føle og omsætte. 

Det er en 3 timers live Clinic spækket med masser af video, tegninger og illustrationer - hvor Julie selv viser træningen af diverse udfordringer på egne heste 

Velkommen til 3 timer med 3 x verdensmester Julie Christiansen (verdensmester i Tølt og 5-gang)

Clinic 8: Tølt i praksis - se hvordan flere forskellige heste trænes i praksis

Dette er en "Video Clinic" - hvor vi ser Julie træne 7-8 forskellige heste og følger dem i deres udvikling igennem træningen sammen dag. Der er mange nye heste imellem og det er meget forskellige heste - så der er rig mulighed fr at følge forskellige problemløsninger, opvarmning, opbygning af træningen for hver hest, udviklingen mm

Der bliver lagt vægt på træningen af tølt - men vi er også omkring hvordan de forskellige heste bliver trænet i trav, skridt og galop

Julie kommentere til hver hest - præcis hvad tankerne er med træningen, hvad man skal holde øje med og hvad den videre plan for træningen er på kort og langt sigt 

Så er du mere til at se teori udført i praksis - så er denne Clinic lige noget for dig. Her ser vi udviklingen og opbygningen af en træningsdag for hver af de meget forskellige heste. Du ser hvordan Julie arbejder med hestene - lærer hestene nye ting - finpudser og justere


Clinic 9: Vintertræning

Vi hører ofte: jeg er gået igang med vintertræning og nu er det tid til vintertræning. Men hvad indebærer det og hvad kan vi bruge de mørke måneder til?

Få ny inspiration og hør om hvordan Julie bygger vintertræningen op for hendes forskellige heste og for hendes elever på alle niveauer fra begynder til øvet. 

Denne Clinic er en 3 timers Clinic - hvor der blev stillet en del spørgsmål og Julie svarer direkte i clinic'en. 

Der vil være masser af eksempler - video og illustrationer

Clinic 10: Formkurve og valg af stævner

Nu nærmer en ny sæson sig (fra 2022) og en masse spændende stævner. Hvordan opbygger vi vores sæson – hvad skal hestene kunne på hvilke tidspunkter? Hvordan får vi hesten til at holde hele sæsonen og hvordan når vi det niveau vi gerne vil op på?

Hvilke stævner er gode at vælge? Hvad skal jeg lægge vægt på i mit valg af stævner?

I denne helt spritnye Clinic går jeg nærmere ind på hvordan jeg planlægger sæsonen for mine heste og elever. Både for den unge nye hest og den nye rytter der skal ud at have lidt stævne erfaring – samt for topstævnehestene som skal ud at blive bedre og toppe på et specielt tidspunkt.

Jeg gennemgår hvordan jeg udvælger årets stævner – både i Danmark – men gennemgår også mulighederne i Udlandet – igen både for rytteren der rider for sjov, for hestene der skal ud at have gode oplevelser – men også for ekvipagen der vil ud at prøve kræfter med toppen. Jeg viser også hvor man finder både dato og tilmelding i de forskellige lande - hvis man i fremtiden har lyst til at prøve at ride stævner i udlandet.