Fleksibel Bom

I sadlerne lavet af Passier - er der en speciallavet fleksibel bom - som følger hesten og som giver rytteren mulighed for at komme tæt på hesten - og giver utrolig god kontakt med hesten - og fordeler samtidig rytterens vægt perfekt. Bommen kan justeres. Sadlerne kan bestilles i 16, 16.5, 17, 17.5 og 18 tommer.

Diamanter

Sadel modellen - Diamond - har 3 "diamanter" på begge sider. Disse kan ændres i farve eller fravælges hvis man ønsker det. Der kan vælges mellem Sort, Rød og Havana-Brun.

Pipes

Der er lækre sorte lak pipes i sædet og bag til - på Diamond sadlen. På Rubin er der en rød pipe. Man kan fravælge disse pipes og vælge andre farver. Der kan vælges imellem Sort, Rød, Havana-Brun og Rosa-Guld.

Passier kvalitet

Alle sadler er stemplet med Passiers kvalitets stempel og har et serienummer. Man kan logge ind - og se præcis hvordan hver sadel er skabt. Hvilken størrelse bom, bredde, lædertype mm. 

Skulderfrihed

Alle sadler er udstyret med ekstra skulderfrihed. Dette har taget lang tid at udvikle. Utrolig godt for heste med kort ryg og/eller heste med stor skulderfrihed. Kanalen er bred og giver god plads til at hestens ryg kan bevæge sig. 

Diamond Knæpuder

Diamond sadlen har korte knæpuder - som giver masser af frihed i sadlen - og lader rytteren vælge en sadel ½ tomme mindre end normalt. De korte knæpuder hjælper ligeledes ryttere som har tendens til at trække hælene op og ryttere som har tendens til at stå i bøjlerne og/eller falde forover. De korte knæpuder er også gode for ryttere med korte ben. 

Rubin Knæpude

Rubin sadlen har lange knæpuder. Den kan bestille med og uden øvre knæpude. De lange knæpuder giver meget støtte og placere benet godt. Puderne er lavet i meget blødt og behageligt materiale. De lange knæpuder er gode for ryttere med lange ben - men også ryttere som har urolige ben og som har tendens til at få benene for langt frem. 

JC Logo

Sadlerne hat det velkendte JC-P Logo på siderne - stemplet let i læderet. Således kan man altid genkende sadlerne - men det forstyrre ikke helheds billedet når man rider. 

Sadelovertræk

Sadlerne ankommer et lækkert Passier overtræk, sadelsæbe og sadelcreme fra Passier - så sadlen er sikret en god start. Der er sidetaske til gjorden.