Árelíus er vores charmetrold. Han er en absolut Kveikur søn med et lille farve tvist.

Árelíus har en meget spændende afstamning. Faren er the one and only - Kveikur frá Stangalæk 1 - verdens højest kårede 4 gangs hingst med 10 for tølt. Moren er desværre ikke kåret pga en skade som føl - men hun har samme mor som den kendte ærespræmie hoppe Sunna-Ros frá Úlfljótsvatni. Derudover er morfar ingen ringere end verdensstjernen Álfur frá Selfoss.

Árelíus bliver 5 år gammel og havde allerede inden kåringen 119 i BLUP - og har nu en meget flot kåring med 8.12 i total

Her har du en hingst som har mixet fra nogle af de bedste hingste i verden i sig - samtidig med en dejlig smart farve - et super godt sind - lækre gangarter og super flot lang velplaceret hals. 

Vi forventer en stor fremtid for Árelíus - som især udskiller sig ved et vanvittig godt sind og utrolig let ridbarhed. Han vil blive uddannet stille og roligt over de næste år og står i den tid til rådighed på vores hingstestation til bestilling af kølesæd. Árelíus er nu fuldkåret og klar til at modtage hopper. 

Til mere info er der: Bedækningskontrakt, billeder, videoer, kåring og link til bestilling af sæd. Priser mm står i bedækningskontrakten

Træning og kåring 5 år