Clinic 4 - On Demand

Dette er en info-side. On-Demand Clinics bestilles under dette link:

BESTIL CLINIC 4 ON DEMAND - TRYK HER

Nu tilbydes Clnic 4 som "ON-DEMAND" mulighed. Vil du gerne se eller gense den meget populære Clinic 4 - men det har aldrig helt passet med de muligheder der har været planlagt - så har du nu muligheden for det on-demand. 

Der kan ikke stilles spørgsmål undervejs - men man får svar på alle de spørgsmål og meget mere - der blev spurgt om i live-eventet. 

Du kan også under linket bestille rabat kort og sammensætte flere Clinics.

Clinic 4: Stævner - før, under og efter stævner

Det er en 3 timers Clinic hvor Julie vil gå i dybden med hvordan man bruger vinterens arbejde fra clinic 1 - alt det gode arbejde fra Clinic 3 - til at blive helt klart til stævnerne. Den er både spændende for dig som er konkurrencerytter og gerne vil ride på højere niveau - men også for rytteren som vil forstå stævner bedre og som ønske at kunne ride stævner SAMMEN med sin hest. 

Hun kommer omkring flere af de fokuspunkter som er vigtige allerede før stævnerne. Vi taler om det mentale både for hest og rytter - og om hvordan man bedst mulig planlægger sine stævner - så formkurven bliver bedst. 

Hun fortæller om dommernes Guidelines - hvordan de bruges set fra dommerens øjne og rytterens - og hvilke punkter vi som ryttere må have med i vores daglige træning.

Hun fortæller om det at ride stævner, programmerne, opvarmningen mm - samt finalerne der også kommer på et tidspunkt. 

Sidst og ikke mindst taler hun om hvad der er fokuspunkter lige efter et stævne. 

Hvordan bygger vi en positiv stævnehest op som har lyst til at gå til stævner og som topper på det rigtige tidspunkt og hvordan bliver vi selv bedre stævneryttere - det giver Julie hendes svar på i denne Clinic.


Denne vare kan ikke købes i øjeblikket