Clinic 3 - On Demand

Dette er en info-side. On-Demand Clinics bestilles under dette link:

BESTIL CLINIC 3 ON DEMAND - TRYK HER

Nu tilbydes Clinic 3 som "ON-DEMAND" mulighed. Vil du gerne se eller gense den meget populære Clinic 3 - men det har aldrig helt passet med de muligheder der har været planlagt - så har du nu muligheden for det on-demand. 

Der kan ikke stilles spørgsmål undervejs - men man får svar på alle de spørgsmål og meget mere - der blev spurgt om i live-eventet. 

Du kan også under linket bestille rabat kort og sammensætte flere Clinics


Clinic 3: Hvordan bygger vi styrke op, arbejder med samling og hvordan sætter man en hest

Det er en 3 timers Clinic som bygger ovenpå Clinic 1. Clinic 1 er hvorfor - hvor starter vi og hvad er vigtigt at have styr på når vi starter vores heste op - ung og gammel. Clinic 3 er hvordan.... 

På denne Clinic vil Julie gå i dybden med hvordan man bruger vinterens arbejde fra clinic 1 - til at komme videre. Hvad er næste step og hvordan kommer vi herfra til toppen. Lige meget om man ønsker at ride i skoven, konkurrencer for hygge eller konkurrencer på topplan - er det vigtig for alle heste at arbejde i fuld ligevægt, selvbæring og uden kamp. 

Hvordan får vi styrke nok i de forskellige gangarter til at være klar til de mål vi nu må have. Hvad er vigtigt på de forskellige tidspunkter på året får at blive klar.

Julie ser på hvordan man opbygger forståelse og udføre samling af hesten og hvordan vi derfra kommer til at kunne sætte dem - hele tiden uden at det opbygger stress - hele tiden så hesten kan følge med og så man undgår skader. 

Bliv klar til stævner og til at ride på næste level med denne clinic. 

Det er en stor fordel at have deltaget i Clinic 1 først - men ikke er must

Denne vare kan ikke købes i øjeblikket