Efter stor efterspørgsel er det tid til: TEAM JC-P

Teamet er for junior og ungryttere

Målet er at skabe sammenhold, viden, teamspirit og selvfølgelig at blive bedre. Desuden bliver det et sted hvor man altid kan finde svar - og kan stille alle spørgsmål. Det er ikke nødvendigt at være elev hos os - det er for alle. 

  • Vi mødes den første mandag i hver måned online kl. 19.00.. Der kan der spørges om alt og Julie vil svare live online - samt gennemgå evt emner der vil være aktuelle. 
  • Man bliver medlem af en messenger gruppe hvor alle kan stille spørgsmål i hverdagen - som bliver besvare hurtigst muligt
  • Der bliver holdt arrangementer for enten hele holdet eller opdelt i fx, junior, ungryttere, A-kvalificerede ryttere, konkurrenceryttere uden A-kvafikation, gædingakepni ryttere mm
  • Gratis vejledning i forbindelse med køb af ny hest - vurdering af egen hest. Send max 3 min video - og få en personlig vurdering pr messenger. 

Vi er en nyopstartet gruppe - så når vi er kommet i gang - vil vi arbejde på at skabe støtte til holdet, nye jakker mm

Det store mål er at skabe et team som kender hinanden og så man kan hjælpe og støtte hinanden når man mødes til fx stævner og træning. Ligeledes er målet at give noget sikkerhed i form af et forum hvor der kan findes svar på alle de spørgsmål der hele tiden dukker op. Både de store - men også alle de små - lige meget om de er ang stævner eller træningen i hverdagen. Vi vil skabe stedet hvor man kan søge svar når problemet er der - så der bliver mere tid til at koncentrere sig om træning og de sjove ting. 

Vi er åbne overfor input fra gruppen - til nye ideer. 

Man kan vælge 3 forskellige abonnementer

  1. 200 kr pr måned - og tilmelding er bindende i 12 måneder
  2. 250 kr pr måned - tilmelding er bindende i 6 måneder
  3. 300 kr på måned - tilmelding gælder 1 måned

Ved tilmelding får man gratis adgang til den nye clinic; Junior og Ungrytter

Der er et max på 30 deltagere og det er først til mølle