Clinic 8: Tølt i praksis - se hvordan flere forskellige heste trænes i praksis

Denne er Clinic er en "Video Clinic" - hvor vi ser Julie træne 6-8 forskellige heste og følger dem i deres udviklingen igennem træningen samme dag. Det er meget forskellige heste - så der er rig mulighed for at følge forskellige problemløsninger, opvarmning, opbygningen af træning for hver hest, udviklingen mm.

Der bliver lagt vægt på træningen af tølt - men vi er også omkring hvordan de forskellige heste bliver trænet i trav, skridt og galop. 

Julie kommentere til hver hest - præcis hvad tankerne er med træningen, hvad man skal holde øje med og hvad den videre plan for træningen på både kort og langt sigt. 

Der er rig mulighed for spørgsmål igennem hele Clinic'en.

Så er du mere til at se teori udført i praksis - så er denne Clinic lige noget for dig. Her ser vi udviklingen og opbygningen af en træningsdag for hver af de meget forskellige heste. Du ser hvordan Julie arbejder med hestene - lærer hestene nye ting - finpudser - og justere.

Det er en 3 timers live Clinic spækket med masser af tegninger, illustrationer og video - hvor Julie selv viser træningen af diverse udfordringer på egne heste. 

Velkommen til 3 timer med 3 x verdensmester Julie Christiansen (verdensmester i Tølt og 5-gang)