Clinic 7: Rid med benene - rytterens hjælpere til en selvgående og glad hest

Præcis hvilke muskler og dele af kroppen bruger vi til hvad? Hvordan laver vi fx samle og strække øvelsen som vi har talt meget om i Clinic 1, 3 og 6. Præcis hvilke øvelser starter vi med og hvordan bygger vi ovenpå - til vi opnår en selvbærende og glad hest. 

Denne Clinic bygger ovenpå mange af de forrige Clinic's. Det er en Clinic - der ved hjælp af rigtig meget video - viser præcis hvordan man bruger benene og hvordan hestene lærere fra bunden af at forstå signalet. Vi ser på kroppen og får inddelt præcis hvilke dele af benet der bruges til hvad - og hvordan vi selv bliver bedre til at mærke og føle.

Dernæst ser vi på uøvede heste og hvordan vi kan arbejde med dem til at få bedre forståelse for hjælperne Hvordan bygger vi en god træningsdag op.

Sidst og ikke mindst ser vi på lidt mere øvede heste og hvordan man bygger ovenpå og kan bruge hjælperne og hele kroppen - til at forbedre kontakten til hesten og forståelsen for hesten i alle gangarter. 

Denne Clinic er til rytteren - hvordan får vi vores krop til bedre at forstå, føle og omsætte. 

Det er en 3 timers live Clinic spækket med masser af video, tegninger og illustrationer - hvor Julie selv viser træningen af diverse udfordringer på egne heste 

Velkommen til 3 timer med 3 x verdensmester Julie Christiansen (verdensmester i Tølt og 5-gang)