Clinic 6: Lær at beherske tølten - hvad sker der præcis i hestens krop?

Vi har alle oplevet at være til undervisning og få at vide med en pasagtig hest: "Bare rid lidt volter - og arbejd lidt med din vægt".

Men hvad sker der præcis i hestens krop når den tølter og især når den ikke helt gør. Hvorfor går det galt og hvad er det helt præcis hesten har brug for at hjælp til at komme på rette bane igen.

Vi dykker helt ned i tølten og gennemgår:

- den perfekte tølt - så vi ved hvad målet er. 

- den pasagtige tølt 

- den travagtige tølt 

- hesten der ruller i tølt

- hesten der mangler tempo i tølt eller omvendt ikke kan holde det langsomme tempo

Vi ser på hvad det er præcis der sker i de forskellige typer - og Julie fortæller og viser hvordan hun vil fikse alle de forskellige udfordringer - så det holder og så hesten forstår. 

Få fuld forståelse for hvorfor tølten nogen gange giver problemer. Bliv bedre til at gennemskue præcis hvilken udfordring hesten har og især hvordan du kan hjælpe hesten og lære den vejen til den rene tølt.

Sidst og ikke mindst ser vi på hvordan vi kan aktivere hesten i tølt - og sætte den. Hvordan vi kan forbedre en allerede ok tølt og hvordan vi kan give hesten fuld frihed til at bevæge sig i tølt og blive selvbærende. 

Det er en 3 timers live Clinic spækket med masser af tegninger, illustrationer og video - hvor Julie selv viser træningen af diverse udfordringer på egne heste. 

Velkommen til 3 timer med 3 x verdensmester Julie Christiansen (verdensmester i Tølt og 5-gang)