Clinic 2: Hvad skal vi have styr på før vi bygger hesten op og hvornår?

Clinic 2 er en 3 timer webinar med masser af illustrationer og video. På denne clinic vil Julie komme i dybden med alle de udenomsfaktore som også spiller en stor rolle når vi uddanner hestene til alt fra skovtur til top konkurrencer. Hvad skal vi holde øje med - hvad er vigtigt og hvad spiller ikke så stor en rolle i den færdige uddannede hest indlæringsproces. Vi kommer omkring:

Foder: I samarbejde med de fodereksperter Julie arbejder med er der et indslag om hvordan vi fodre den islandske hest - så den ikke bliver for tyk - men samtidig har nok energi til at arbejde, koncentrere sig, yde og bygge muskler op. Hvordan forebygger vi skader med foder, hvordan får vi bedre koncentration - og hvor mange typer pulver er mon nok? 

Skoning: Hvordan skor man hestene på de forskellige tidspunkter af året og forskellige tidspunkter af uddannelsen. Hvordan skor man hestene så man forebygger skader og hvordan er det bedst at sko i forhold til stævner mm

Sadler: Hvordan finder jeg den rigtige sadel som passer til både hesten og jeg. Hvorfor ligger sadlen ikke på hesten - på trods af den burde være tilpasset til hesten. Hvad er vigtig for både hesten og rytter når man vælger og søger sadel- og hvad skal man holde øje med i hverdagens træning. 

Mavesår: Hvorfor er det vigtigt at forebygge og hvorfor er det overhoved nødvendig - på en islandsk hest?

Vægt: Hvordan bruger vi vægt og boots bedst i træningen af vore heste. 

Longe og alternativ træning: Hvad kan jeg bruge i stedet for ridning - som afveksling. Er longe godt - for alle heste. Hvilke type heste passer til hvilke typer alternativ træning. 

Bid: Hvilket bid skal jeg vælge så hesten bliver mere rolig i munden? Hvilket bid passer til en stærk/kontra en blød hest. Og hvad skal jeg fokuserer på når jeg vælger bid.

Julie har arbejdet professionelt med heste i over 20 år - og har redet et stor antal heste fra rå til top. Hun har selv udviklet sadler, foder og hjulpet som konsulent flere gange. Få råd og vejledning af hendes store erfaring - og få svar på et utal af spørgsmål.