Clinic 1: Frem og ned - på den islandske hest

Hvordan rides den islandske hest frem og ned på den rigtige måde. Hvordan bruger vi vintermånederne og begrebet frem og ned på den rigtige måde. Og hvordan opnår vi en positiv hest som bruger sin krop rigtig - og som arbejder sammen med sin rytter.

Målet er heste som hele tiden udvikler sig positivt - opbygning af hesten og ikke kamp med hesten - rolig hovedholdning og tilfredse munde - i god balance.

Denne clinic foregår indenfor som foredrag og med en masse video og billeder. Julie vil igennem 3 timer fortælle om hvordan vejen kan findes og formes - og især lægge vægt på - frem og ned - samt på hvordan bruges vintermånederne til at opbygge den positive hest. Hun vil komme ind på hvordan vi undgår skader, bygger hestene op og hvordan vi planlægger vores træning. 


Clinic 1 - forklare og viser hvorfor - Julie starter således og hvordan man på denne måde både skaber heste som holder længere - men især også som kæmper mindre, forstår træningen og bygges op positivt. Det er en grunduddannelse man gør én gang i hestens liv - en investering i hestens uddannelse.