SMALL - 1 PAKKE MED 15 PORTIONER

239,20 kr.

Hver gang vi får heste hjem fra Island - starter vi deres nye liv i Danmark op med en Only Good kur - for at forbygge mavesår efter den lange rejse og store foderskift. Vi bruger ligeledes også Only Good om sommeren som forebyggende effekt mod sommereksem. Sidst og ikke mindst bruger vi Only Good i stævneperioden til stævnehestene for at sørge for godt immunforsvar, styrke dem på deres lange rejser, omskiftende foder og miljø og for bedre foderstand samt muskelsætning. Vi har kunne se en stor forskel på hestene i udseende og træning efter vi bruger Only Good - og giver dem hellere én kur for meget end for lidt.

En opstartskur: 2 portioner pr dag i 7 dage og derefter 1 portion hver anden dag i 14 dage (2 poser)

- særlig krævende heste:  2 portioner pr dag i 7 dage og derefter 1 portion hver dag i 7 dage og så 1 portion hver anden dag i 14 dage (3 poser)

Stævneheste og forbyggende som hjælp for fx eksem, allergie: 1 portion hver anden dag over længere tid

En pose indeholder 15 portioner.

I tarmsystemet sidder ca. 80 procent af hestens immunforsvar, som kan påvirkes negativt af en tarmflora i ubalance (de dårlige bakterier bliver flere i antal end de gode bakterier). 

Ubalancen kan opstå i forbindelse med stress, foderskift, medicinsk behandling, transport, miljøskifte mv. og kan vise sig med f.eks. tynd mave, dårligt huld hud problemer.  

OnlyGoodHorse kan gives til alle heste uanset størrelse, alder og race. OnlyGoodHorse er lugt og smagfri. Nemt at bruge da det drysses direkte på hestens kraftfoder. Fri fra forbudte stoffer. 

Anvendelseområder:

  • Løs og ildelugtende afføring
  • Foderskifte og stressmave
  • Sensitiv mave
  • Transport
  • Miljøskift
  • Hårde trænings- og konkurrence-perioder
  • Antibiotika-behandlinger
  • Hudproblemer på grund af ubalance i mave og tarmsystem

Indhold: 

Maltodexitriner, betaglukaner fra havre, mælkesyrebakterier

Tilsætningstoffer:

Lactobacillus plantarum JI:1 (DSM11520) > 80 milliarder CFU* bakterier per portion.

*Colony Forming Units = kolonidannende enheder

Antal
1
Tilføj til kurv