ICELANDIC FIBER PLUS ALLROUND

1-6 sække (afhentes på hos JC-P)

229,00 kr.

Kan kun afhentes - sendes ikke

Allround er lavet til de heste som laver lidt til mellem hårdt arbejde. Det er godt til heste som bliver lidt for varme i hovedet - til de heste man kun rider få gange om ugen - til de heste som bliver trænet normalt - unge heste i deres første ridetid - og heste som skal bygges langsomt op. Om vinteren går alle vores heste på Allround. Vejledende dosering: 1 kg pr dag + passende mængde hø/wrap

I mange år søgte jeg rundt imellem forskelligt foder - og ofter sammensatte jeg selv mit foder. Heldigvis fik jeg lov at lave min egen foderlinje i samarbejde med de dygtige specialister fra HHCare. Det blev til linjen HHCare Icelandic Fiber Plus - som fåes i Allround og Sport. 

Foderet bliver lavet i en stor 10 mm pille - som giver længere tyggetid og bedre fordøjelse. Det er baseret på letfordøjelige fibre og lucernefibre - som ligeledes understøtter fordøjelsen. 

Der er lagt vægt på et afbalanceret indhold af stivelse og et lavt sukkerindhold - som passer til den islandske hest. Der er tilsat olie for at give langtidsholdbar energi og extra E-vitaminer (antioxidant), der beskytter og opbygger musklerne. 

I begge varianter er det et afstemt indhold af vitaminer og mineraler - som passer til formålet for foderet. Men samtidig passer de også således sammen at man kan mixe de to typer og/eller skifte hurtigt fra den ene til den anden - så man altid kan tilpasse viljen og energien som man ønsker. 


Antal
1
Tilføj til kurv