ICELANDIC FIBER PLUS ALLROUND - GRATIS FRAGT

Minimum 6 sække - fri levering

135,20 kr.

BESTIL MINIMUM 6 SÆKKE SAMTIDIG OG FÅ LEVERET GRATIS TIL DIN ADRESSE

Allround er lavet til de heste som laver lidt til mellemhårdt arbejde. Det er godt til heste som bliver lidt for varme i hovedet - til de heste man kun rider få gange om ugen - til de heste som bliver trænet normalt - unge heste i deres førse ridetid - og heste som skal bygges langsomt op. Om vinteren går alle vores heste på Allround. Vejledende dosering: 1 kg pr dag + passende mængde hø/wrap

I mange år søgte jeg rundt imellem forskelligt foder - og ofter sammensatte jeg selv mit foder. Heldigvis fik jeg lov at lave min egen foderlinje i samarbejde med de dygtige specialister fra HHCare. Det blev til linjen HHCare Icelandic Fiber Plus - som fåes i Allround og Sport. 

Foderet bliver lavet i en stor 10 mm pille - som giver længere tyggetid og bedre fordøjelse. Det er baseret på letfordøjelige fibre og lucernefibre - som ligeledes understøtter fordøjelsen. 

Der er lagt vægt på et afbalanceret indhold af stivelse og et lavt sukkerindhold - som passer til den islandske hest. Der er tilsat olie for at give langtidsholdbar energi og extra E-vitaminer (antioxidant), der beskytter og opbygger musklerne. 

I begge varianter er det et afstemt indhold af vitaminer og mineraler - som passer til formålet for foderet. Men samtidig passer de også således sammen at man kan mixe de to typer og/eller skifte hurtigt fra den ene til den anden - så man altid kan tilpasse viljen og energien som man ønsker. 

Antal
1
Tilføj til kurv